Biodynamisk Kranio-sakral terapi

Biodynamisk Kranio-sakral terapi (BKST) er en meget fascinerende behandlingsform!

En biodynamisk Kranio-Sakral behandler stiller med sit nærvær et space, et rum, til rådighed for klienten, så klientens egne helbredende kræfter får ro til at genetablere balancen i sine celler. Den balance, der gennem livet er blevet forstyrret af forskellige stressfaktorer, fysiske traumer og traumatiske oplevelser. Ubalancer kan over tid have udviklet sig til fysiske og psykiske lidelser og sygdomme, fx

  • spændinger i kroppen
  • hovedpine/migræne
  • kæbe/bidfunktionsproblemer
  • ryg- og nakkeproblemer
  • fordøjelsesproblemer
  • hormonelle problemer

…for bare at nævne nogle få af de ubalancer, BKST kan hjælpe dig eller dit barn med at få styr på.

Biodynamiske KST-behandlinger kan ikke ’helbrede’ eller ’fixe’ disse problemstillinger; det arbejde kan kun du selv gøre… men BKST-behandlinger kan give dig mulighed for at få kontakt til den kerne, der er dig; din oprindelige tilstand af helhed og sundhed – og derigennem give dig mulighed for heling. Øjeblikkeligt eller over tid.

En BKST-behandling går dybt. Mange vil føle sig dybt afslappede efter en behandling. Andre vil have det, som om de virkelig har været på arbejde. Og det har de måske også… Uanset hvad, vil det føles både godt og rigtigt.

Ikke to behandlinger vil være ens, for hver gang tager vi udgangspunkt i det, der er vigtigst for dig og din krop at arbejde med lige nu. Energien vil strømme derhen, hvor din krop har allermest brug for den.

Praktisk

En Biodynamisk Kranio-sakral behandling tager ca. 50 minutter. Du ligger på briksen med alt tøjet på, mens jeg sidder med hænderne om dit hoved eller måske ved dine fødder, måske holder jeg hænderne et helt andet sted. Det afhænger helt af hvad dit behov er. Børnebehandlinger tager ofte kun 15-45 minutter, og det er ikke altid, briksen er i brug 😉

Det vil ofte være godt at få flere BKST-behandlinger, for jo mere tryg du føler dig i mine hænder, jo bedre vil du kunne slappe af – og jo dybere vil du kunne tage imod. Har du behov for mere tid til at ‘lande’, kan det være en fordel at booke en længere tid.

Medbring gerne et lagen eller to, når du kommer til behandling.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg påbegyndte min rejse i BKST-verdenen i januar 2020, og jeg har siden taget en hel del kurser (se siden om uddannelser og kurser). Uddannelsen tager jeg på Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, der foruden 348 timers uddannelse (ca. 100 mere end andre KST-uddannelser) bl.a. kræver, at jeg har givet mindst 300 BKST-behandlinger. Mit håb er, at jeg allerede i 2022 kommer i mål med både kurser og antallet af behandlinger, så jeg kan gå til eksamen.