Priser for behandling

Prisen for en behandling hos (og i) Jettes Gode Hænder finder du i skemaerne herunder. Prisen afhænger af hvor lang en behandling, du ønsker, og om du kan komme til mig i min klinik – eller om jeg skal komme til dig.

Du får rabat, hvis du køber klippekort til tre eller fem behandlinger, og klippekortet kan du dele med medlemmer af din husstand.

Jeg skriver gerne et smukt gavekort, du kan forære til én du holder af.

Behandling i klinikken
1 gang3 gange5 gange
50 minutter – alm. behandling500 kr.1425 kr.2.300 kr.
80 minutter – lang behandling750 kr.2150 kr.3.500 kr.

*BKST tilbydes også til børn og unge op til 19 år. Her vil behandlingen være lidt kortere (fra 15-50 min., alt efter behov) og prisen lavere – pt. kun 400 kr. pr. behandling eller 3 behandlinger for 1000 kr.

Behandling hjemme hos dig

Jeg kører gerne ud til dig, der ikke kan komme til mig – eller dig, der synes der er for langt til Klejs Skovvej! Prisen for en behandling i dit hjem er som i skemaet herunder.

Hvis du kan samle 2 interesserede venner/familiemedlemmer, der også gerne vil have en behandling, eller hvis jeg alligevel er i området, tager jeg ikke noget for køreturen. Afhængigt af hvor du bor, selvfølgelig – så ring og forhør dig!

Du skal blot sørge for et roligt rum med plads til briks og stol – og selvfølgelig tæpper, lagen og frisk vand til os alle.

Hvis jeg kun skal give én behandling, tager jeg 3,70 kr. pr. kørt kilometer (statens takster).

Alle hjemmebehandlinger skal aftales pr. telefon. Hvis du bestiller tid på online-portalen, venter jeg dig i min klinik på Klejs Skovvej ved Juelsminde!

Behandling hos dig
1 behandling3 behandlinger5 behandlinger
50 minutter550 kr.1550 kr.2.500 kr.
80 minutter800 kr.2300 kr.3.600 kr.

Gavekort

Jeg sender gerne et smukt gavekort, hvis du vil glæde dine pårørende eller andre med en behandling eller flere!

Gavekort til en behandling eller flere - kropsterapi og ansigtsmassage hos Jettes Gode Hænder
Biodynamisk kranio-sakral terapi (BKST), kropsterapi og ansigtsterapi hos dig eller i skoven ved Juelsminde - prisen for en behandling kan du se på denne side