Kontakt

Kontaktoplysninger på krops- og ansigtsterapeut Jette Boye

Du er velkommen til at bruge min online tidsbestilling – alternativt kan du ringe på telefon 6077 7560 for tidsbestilling. Hvis jeg ikke tager telefonen, kan det være fordi jeg behandler, og så ringer jeg dig op så snart jeg kan. Send mig evt. en SMS – også hvis det haster!

Mail: Hvis du skriver til mig på mailadressen kontakt@jettesgodehaender.dk, vil jeg besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Adresse: Klinikken Jettes Gode Hænder er beliggende på Liljevænget 5 i Hørning.

Bus 200, der kører mellem Århus og Skanderborg, går lige til døren – og der er naturligvis også parkeringsmuligheder.

Se kort til klinikken på Liljevænget 5 her:

Jeg tager gerne ud til pensionister, der ikke kan komme til mig – fx hvis du eller din pårørende bor på plejehjem og ikke længere er så mobil. Hvis det er relevant tager jeg min briks med, og ellers behandler jeg hvor det er muligt: På et ben, en arm, i nakken, i ansigtet etc. Jeg behøver ikke at have hele kroppen til rådighed for at kunne give en afslappende og velgørende behandling!

Som en ekstra service giver jeg gerne ‘halve’ behandlinger til pensionister for ikke at trætte dem unødigt. Det er behandlinger, der tager den halve tid, og hvor fokus er på kun ét specifikt problem eller område.

Kontakt mig venligst telefonisk ved behandlinger i dit eller din pårørendes hjem.

Klinikken Jettes Gode Hænder ejes af Jette Boye Petersen, der også er indehaver af jetteboye.dk. Se kontaktoplysninger herover!

jettesgodehænder - her med billede af Jette Boye
Jette Boye Petersen