Kontakt

Kontakt Jette, din biodynamiske KST-behandler & krops- og ansigtsterapeut i skoven ved Juelsminde

Tidsbestilling foregår telefonisk eller personligt. Du kan kontakte mig på telefon 6077 7560.

Hvis jeg ikke tager telefonen, vil jeg bede dig sende mig en SMS – også hvis det haster – eller indtale en besked på min telefonsvarer. Så ringer jeg dig op så snart jeg kan.

Mail: Hvis du skriver til mig på mailadressen kontakt@jettesgodehaender.dk, vil jeg besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Adresse: Klinikken Jettes Gode Hænder er beliggende i de smukkeste omgivelser på Klejs Skovvej 15, 7130 Juelsminde. Med kig til havet og skoven lige ved siden af, er et besøg velgørende på flere måder. Kombiner evt. din behandling med en gåtur i den smukke skov!

Se kort til klinikken her:

Jeg tager gerne ud til dig, der ikke kan komme til mig – fx hvis du eller din pårørende bor på plejehjem og ikke længere er så mobil.

Hvis det er relevant tager jeg min briks med, og ellers behandler jeg hvor det er muligt: På et ben, en arm, i nakken, i ansigtet etc. Jeg behøver ikke at have hele kroppen til rådighed for at kunne give en velgørende behandling, og nogle ældre har det bedst med at sidde i en stol.

Kontakt mig venligst telefonisk ved behandlinger i dit eller din pårørendes hjem!

Klinikken Jettes Gode Hænder ejes af Jette Boye Petersen, der også er indehaver af jetteboye.dk. Kontakt Jette på telefon 6077 7560!

jettesgodehænder - her med billede af Jette Boye
Jette Boye Petersen