Kontakt

Kontaktoplysninger på krops- og ansigtsterapeut Jette Boye

Du er velkommen til at bruge min online tidsbestilling – alternativt kan du ringe på telefon 6077 7560 for tidsbestilling. Hvis jeg ikke tager telefonen, kan det være fordi jeg behandler, og så ringer jeg dig op så snart jeg kan. Send mig evt. en SMS – også hvis det haster!

Mail: Hvis du skriver til mig på mailadressen kontakt@jettesgodehaender.dk, vil jeg besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Adresse: Klinikken Jettes Gode Hænder er beliggende i de smukkeste rammer på Klejs Skovvej 15, 7130 Juelsminde

Se kort til klinikken her:

Jeg tager gerne ud til dig, der ikke kan komme til mig – fx hvis du eller din pårørende bor på plejehjem og ikke længere er så mobil. Eller dig, der synes jeg bor for langt ude i skoven…

Hvis det er relevant tager jeg min briks med, og ellers behandler jeg hvor det er muligt: På et ben, en arm, i nakken, i ansigtet etc. Jeg behøver ikke at have hele kroppen til rådighed for at kunne give en velgørende behandling!

Hvis jeg skal komme til dig, vil jeg bede dig samle familie eller venner, så jeg kan give mindst to-tre behandlinger på samme dag.

Kontakt mig venligst telefonisk ved behandlinger i dit eller din pårørendes hjem!

Klinikken Jettes Gode Hænder ejes af Jette Boye Petersen, der også er indehaver af jetteboye.dk. Se kontaktoplysninger herover!

jettesgodehænder - her med billede af Jette Boye
Jette Boye Petersen