Om …

Hos Jettes Gode Hænder er nysgerrighed en kvalitet: Nysgerrighed i form af åbenhed og interesse for mine medmennesker er både en selvfølge og en nødvendighed for at jeg kan behandle netop dig på den måde, som netop du og din krop har behov for.

Nysgerrighed er en forudsætning for læring - om både det enkelte menneske og om de store linjer, der binder os alle sammen, siger ansigts- og kropsterapeut i Hørning, Jette Boye

Indehaveren af Jettes Gode Hænder er mig, Jette Boye. Jeg har altid vidst, at jeg skulle være alternativ behandler – men jeg er først blevet moden, klar til at springe ud som en sådan, i en alder af 48 år. Jeg er mor til tre og bonusmor til to, jeg lever i kærlighed og brænder for at gøre en forskel for andre mennesker.

Mit geografiske udgangspunkt er Hørning mellem Skanderborg og Århus.

Jeg er sensitiv og mærker andre menneskers energier tydeligt. Jeg bygger min viden som behandler på en livserfaring, der indeholder og har indeholdt mange forskelligartede oplevelser og følelser – men også på faglighed, bl.a. erhvervet gennem følgende:

Uddannelser og kurser

Anatomi & Fysiologi

Kurset Anatomi & Fysiologi på Karsten Munk Akademiet er et 200-timers kursus på sygeplejeniveau. Der undervises helhedsorienteret, og foruden konkret viden om den fysiske menneskekrop, opnår jeg dybdegående viden om sammenhængene mellem krop, sind og ånd. Kurset opfylder kravene til A&F-undervisning, så jeg efterfølgende vil kunne søge om RAB-godkendelse.

Jeg har i efteråret 2020 bestået samtlige fire moduler:

 • Modul I Celler og vævslære, nervesystemet og hormoner.
 • Modul II Hjerte/kredsløb, kroppens forsvar, nyre/urinveje, lunger/luftveje.
 • Modul III Kønsorganer, fordøjelsessystemet, stofskiftet, vitaminer og mineraler.
 • Modul IV Sanserne og bevægeapparatet.

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi (BKST)

Den Biodynamiske Kranio-Sakral Terapi er en holistisk tilgang til helbredelse, hvor forbindelsen mellem krop, psyke og sjæl anerkendes som en helhed. BKST nærer min nysgerrighed – jeg finder behandlingsformen virkelig fascinerende, fordi den kan så utroligt meget!

Jeg har gennemgået følgende kurser i dette felt:

 • Introkurset ‘De første skridt’ med fokus på enkle, brugbare og effektive metoder til at skabe balance og afspænding.
 • BKST I: Fordybelse i sansningen af fysiske strukturer.
 • BKST II: Dybdegående lytte-træning i nærvær og stilhed. De enkelte kranieknoglers bevægelser, det integrerede netværk af bindevæv og væske som “lytteposter” til hele kroppen.
 • BKST III: Især spheno-occipital-leddet og dets betydning og sammenhæng med hele kroppen er i fokus på dette kursus.

BKST IV planlægger jeg at tage i marts 2021, om regeringen vil.

Også kurset BKST og Hjernen har jeg tilmeldt mig; jeg er således under uddannelse og giver derfor elevbehandlinger til reduceret pris.

Dynamisk Ansigts Terapi

Dynamisk Ansigts Terapi er et 50-lektioners kursus, der har givet mig både bredde og dybde når det kommer til viden om og føling med at arbejde i ansigtet. Jeg har fx lært:

 • At give lymfedrænage gennem aktivering af lymfesystemet i ansigtet og på halsen.
 • At mærke forskellen på (og betydningen af) at arbejde med muskler hhv. bindevæv.
 • At følge og stimulere meridianbaner i ansigt, hoved og hals.
 • Om chakraernes repræsentation i ansigtet og afbalancering af disse.
 • Endnu mere om zonepunkter; aktivering af organerne gennem berøring og opmærksomhed på bestemte områder i ansigtet.
 • Om kranienervernes betydning og placering.
 • At bruge min intuition og ‘samtale’ med klientens ansigt om hvad klienten har brug for.
 • At mærke hvor i vævet, en given modstand ligger, og derfor også hvilken behandling, jeg skal give min klient.

Dynamisk Ansigts Terapi udbydes af Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi.

Healing/Ansigtshealing

Intuitiv healing er et to-dages kursus, der åbnede mine øjne for, at det, jeg gør med mine hænder, er helt rigtigt. At jeg kan stole på, og hvile i, at jeg kan gøre en forskel for andre mennesker. Gennem teori og øvelser lærte jeg forskellige metoder til healing; jeg lærte om menneskets energilag og fik forskellige metoder til at afbalancere et menneskes chakraer.

Ansigtshealing er et 4-timers kursus med teoretisk og praktisk gennemgang af zonepunkter i ansigtet samt teknikker til fysisk og psykisk afbalancering. En ganske simpel metode, med hvilken jeg kan gøre en stor forskel for et andet menneske!

Begge healingskurser har jeg taget hos Indsigt og Klarhed v/Jette Knudsen

HNLP/NLP Business Practitioner

HNLP/NLP Business Practitioner fra Konkordia er en uddannelse, der har givet mig mange ‘aha-indsigter’.

Jeg har fået værktøjer inden for både personlig og professionel udvikling, der kan bruges til bl.a. coaching og forbedret kommunikation i enhver relation. Endvidere har jeg fået en grundlæggende viden om hjernen og om hvordan den er bygget op. Disse værktøjer er vigtige i mit arbejde som behandler.

Kropsterapi

Kropsterapien er min store inspirationskilde; jeg har i skrivende stund deltaget i 105 timers hands-on undervisning foruden 60 timers anatomi med tilhørende eksamen.

Metoden er en blid, indfølende kropsterapi. Terapeuten hjælper klienten til med ord og berøring at mærke følelser, der er knyttet til spændinger i kroppen. Ofte kan klienten slippe spændingen efter at have været i berøring med de tilknyttede følelser.

Sundhedspsykologi/klientpsykologi

Sundhedspsykologi på Karsten Munk Akademiet er et 50-timers kursus i kommunikation og grundlæggende psykologi med afsluttende eksamen.

Jeg har her fået værdifuld viden om – og træning i – blandt andet: Aktiv lytning, anerkendende kommunikation, transaktioner, spejlneuroner, at genkende forsvarsmekanismer og herunder projektionsmekanismer.

Der var på kurset særlig vægt på sammenhængene mellem ånd, sjæl og krop – det, der kaldes biologisk psykologi – hvilket passer SÅ godt med min indstilling til hvad sundhed er.

Formalia

jettesgodehænder.dk er del af den personligt ejede, mindre virksomhed jetteboye.dk med CVR-nummeret 39499223. Opdelingen er foretaget, fordi de ydelser, jeg tilbyder, er væsensforskellige.

Læs gerne mere om hvad jeg tilbyder på min anden hjemmeside, jetteboye.dk.

bevidstgørende berøring og ansigtsmassage Hørning Århus Skanderborg
Tre skikkelser i bevægelsemod udvikling og læring