Kropsterapi

Kropsterapien, jeg tilbyder, kan vi også kalde massageterapi, bevidstgørende berøring eller blot kærlig opmærksomhed. Det er en intuitiv behandlingsform, hvor jeg gennem nænsom berøring hjælper dig til at kunne mærke dig selv og dine følelser – og du får mulighed for varig afspænding.

Hvordan foregår en behandling?

Behandlingen tager ca. 50 minutter. Vi starter med at tale om hvad der rører sig i dig lige nu, og hvad du ønsker at vi arbejder med. Herefter ligger du på maven på briksen, iført undertøj og med et tæppe over. Jeg ‘siger goddag’ til din krop ved at mærke, hvor der er spændinger og hvor der ikke er.

Når du er afslappet og klar, tager jeg tæppet væk på det eller de steder, jeg vil gå i dybden, og begynder med lette tryk at ‘kontakte’ din krop. Jeg spørger måske til spændinger eller andet, jeg mærker, og måske dukker der følelser, billeder eller minder op, der relaterer sig til dine spændinger.

Det er ikke meningen vi skal føre en lang samtale mens du ligger på briksen; mine ord er blot ment som en invitation til at gå i dybden med hvad det end er, du lige nu arbejder med følelsesmæssigt. Ca. halvvejs i behandlingen vender du dig om, og vi fortsætter behandlingen. Du har hele tiden et tæppe over dig, så du ikke på noget tidspunkt kommer til at føle dig blottet.

Måske oplever du blot en dyb, dyb afspænding. Måske kommer du i kontakt med følelser eller oplevelser, du troede du havde glemt – men som din krop stadig husker. Din underbevidsthed beskytter dig, så du kun kommer i kontakt med det, du er parat til at møde. Og måske sker kontakten kun på det ubevidste plan – alt er okay, og alle følelser, billeder og oplevelser er velkomne.

Hvis jeg kan mærke at det vil være godt for dig, vil jeg afrunde behandlingen med biodynamisk Kranio-sakral terapi (BKST).

Blid kropsterapi hos Jette Boye i Hørning

Praktisk

Det vil ofte være godt at få flere kropsterapi behandlinger; jo mere tryg du føler dig i mine hænder, jo bedre vil du kunne slappe af – og jo dybere vil du kunne tage imod.

Som din terapeut har jeg tavshedspligt, og alt hvad vi taler om bliver mellem os!

Medbring gerne et par lagener, når du kommer til en behandling.

Referencer – kropsterapi

Jettes gode hænder finder helt af sig selv de steder på kroppen, der har brug for lidt kærlig terapi. En uendelig blid behandling, som efterlod mig med en følelse af frihed, lethed og ungdommelig energi ♥️

Benedikte, 49 år, Viuf

Det er en fornøjelse, at jeg kan mærke hvor anderledes gode dine behandlinger er! Wauw det er fedt Jette!

Kasper, 29 år, Århus

Jeg har det så godt nu, Jette. Det er skidegodt!

Ditte, 68 år, Hørning
Forud for behandlingen i Jettes gode hænder tager vi en snak om hvad der rører sig i dit liv lige nu, så jeg ved hvilken massage eller kropsterapi, jeg skal give dig.