Kosmetisk ansigtsbehandling

Kosmetisk ansigtsbehandling er en ‘light version’ af den dynamiske ansigtsmassage – for dig, der lige nu bare gerne vil forkæles!

I denne behandling har jeg fokus på at løsne og smidiggøre muskler og bindevæv i dit ansigt, på din hals og dit hoved – og ved hjælp af en blid lymfedrænage vil ophobede affaldsstoffer kunne udskilles.

Enhver behandling vil være individuel og tilpasset netop dig og dine behov. Fælles for alle vil være en følelse af ro, afslapning og velvære.

Ved en kosmetisk ansigtsbehandling ligger du på ryggen på en briks, fuldt påklædt, med et tæppe over dig. Jeg sidder ved hovedgærdet og giver dit ansigt fuld opmærksomhed med blide stræk og let massage. Du kan altså slappe helt af og bare nyde behandlingen: De fleste opnår dyb afspænding – enkelte falder i søvn – og alle føler stort velvære! Behandlingen afsluttes med en kort ‘vækning’ af kroppen, så du kan mærke hele dig og ikke blot dit afslappede ansigt.

kosmetisk ansigtsmassage Hørning Skanderborg Århus

Du kan forvente varige, synlige resultater efter blot tre-fire behandlinger, og allerede efter første gang vil du opleve øget velvære og positiv forandring. Behandlingerne kan med fordel gentages efter ca. et år for at vedligeholde og bevare de positive forandringer.

Praktisk om kosmetisk ansigtsbehandling

En kosmetisk ansigtsbehandling tager ca. 55 minutter. Drik ofte vand i døgnet efter behandlingen, og planlæg helst ikke for megen fysisk aktivitet efter behandlingen.

Medbring gerne din egne lagener til at ligge på og under.

Jeg anvender de til enhver tid anbefalede værnemidler under behandlingen – fx skærm, handsker og mundbind, ligesom briks, stol mv. sprittes af mellem hver klient.

bevidstgørende berøring og ansigtsmassage Hørning Århus Skanderborg
Tre skikkelser i bevægelse